Zelfs als koken écht niet je sterkste punt is, moet je kunnen beamen dat een soepje wel heel gemakkelijk te maken is. En je kunt er zo heerlijk mee variëren. Hier 5 recepten om uit te proberen.

GESCHREVEN DOOR: ASHLEY VAN HEININGEN
LEESTIJD: 2 MIN.

1. GEROOSTERDE KNOFLOOK-KAAS-BLOEMKOOLSOEP

Niets zo lekker als een heerlijke romige soep. En voor wat extra bite, kun je deze aftoppen met knapperige quinoa, en een geroosterd broodje. Benieuwd naar het recept? Klik dan hier.
2. PITTIGE KOKOSSOEP

Deze soep is voor iedereen die houdt van de Aziatische keuken. De kokosmelk, koriander en citroengras maken het helmaal af. Klik hier voor het recept.
>> LEES OOK: DEZE 7 DINGEN KUN JE DOEN OM JE DAG GOED AF TE SLUITEN.

3. VEGAN EN GLUTEN-VRIJE MINNESTRONE SOEP

Een heerlijk goedgevulde soep met pasta, wortel en courgette. En het mooie? Het is veganistisch! Goed voor jezelf, de dieren en onze aarde! Het recept vindt je hier.
Volg ons op instagram

4. WORTELSOEP MET GEMBER EN KURKUMA

Ligt het aan ons of zien oranje soepen er per definitie heerlijk uit? Want zeg nou eerlijk, behalve dat eten lekker moet zijn, is het ook fijn als het er een beetje knap bij ligt. En dat kan jij ook! Hier het recept.
5. RAUWE SPINAZIE SOEP

Ja, je leest het goed. Rauwe spinazie soep. Niet gekookt. Dus koud. Wij hebben het ook nog nooit geprobeerd. Maar zoals blogger Ana-maria van detoxblog ‘Detox DIY’ zegt: “rauwe soepen zijn als hartige smoothies’. Wij zijn benieuwd! Probeer het hier.
VIND JE DIT EEN LEUK ARTIKEL?
VOLG FASH & VIBES OP INSTAGRAM EN FACEBOOK VOOR MEER.
SEE YOU THERE!