Hoewel ze haar handen vol heeft aan de veganistische kledinglijn Noumenon, heeft Dena Simaite onlangs een veganistische huidverzorgingslijn gelanceerd. Dit alles heeft ze niet kunnen doen zonder de hulp van het gehele Noumenon team. Voor de productlijn zijn enkel organische ingrediënten gebruikt. Tijdens een beauty-workshop voor een select groepje vrouwen vertelden Dena en Rachella alles over de nieuwe huidverzorgingsproducten.

JE BENT MOOI ZOALS JE BENT

De verzorgingslijn bestaat uit vijf producten: tandpasta, deodorant, lippenbalsem, lipscrub en highlighter. De keuze voor deze producten komt niet uit de lucht vallen. Het zijn essentiële basisproducten die je elke dag kunt gebruiken. Zo zegt Dena: “Noumenon zegt niet dat je niet mooi genoeg bent, en daarom maar lagen make-up moet opsmeren. Deze lijn is ontwikkeld zodat jij je natuurlijke schoonheid kunt accentueren.”

“De skincare-lijn is onderdeel van
een groter geheel.” – Dena Simaite

GOED VOOR JOU ÉN GOED VOOR DE AARDE

Wie Noumenon volgt weet dat ethische productie bij hen hoog in ‘t vaandel staat. Alle producten worden handgemaakt in Amsterdam door Dena en Rachella zelf. Zo weten ze zeker dat er écht alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt worden. Maar de focus ligt niet alleen op wat goed is voor de huid. Door geen gebruik te maken van chemicaliën, gooit Noumenon nooit troep terug in de aarde. En voor de oplettende kijker: de blikjes waarin de nieuwe producten zitten, kunnen teruggestuurd worden, in ruil voor 10% korting.

Je kunt de producten bestellen via Noumenon.

Op de hoogte blijven?
Volg Fash ‘n Vibes op Facebook en Instagram.